De twee stappen

1. Vul het formulier rechts in. Kies je soort lidmaatschap en betalingswijze. Wat precies het verschil is tussen de opties lees je hieronder.

2. Maak een profiel aan in onze inventaris. Daar zie je wat beschikbaar is en reserveer je gereedschap. Zo'n profiel heb je nodig als lid van Tournevie.


De vier formules

1.  Individu - Maandelijks lidmaatschap

Een maandelijks lidmaatschap van € 20 voor één individu. De standaard uitleentijd is 1 week, maar je kan dit verlengen met een extra week via ons online systeem.

2. Individu - Jaarlijks lidmaatschap

Een jaarlijks lidmaatschap van € 40 voor één individu. De standaard uitleentijd is 1 week, maar je kan dit verlengen met een extra week via ons online systeem.

3. Organisatie - Maandelijks lidmaatschap

Een maandelijks lidmaatschap van € 60 voor verenigingen. De standaard uitleentijd is 2 weken, maar je kan dit verlengen met een extra week via ons online systeem.

4. Organisatie - Jaarlijks lidmaatschap

Een jaarlijks lidmaatschap van € 100 voor verenigingen. De standaard uitleentijd is 2 weken, maar je kan dit verlengen met een extra week via ons online systeem.

Je kan op elk moment upgraden van een maandelijks naar een jaarlijks lidmaatschap door het resterende bedrag bij te passen.

Inschrijvingsformulier

Naam *
Naam
Bijdrage *
Betalingswijze *
Eerste keer dat je lid wordt? *